Onno Den Hoed

Hoofdkantoor

Enthousiaste professional met Oog voor Talent

Automotive is mij met de paplepel ingegoten. Een logisch stap was het IVA gevolgd door een carriere in diverse functies binnen dealerbedrijven.


Sinds 2007 actief met het maken van mooie matches tussen automotive profs en gave vacatures. Kijk graag verder dan het CV, sterker, de mooiste matches kwamen tot stand zónder dat er een CV was!

In 2012 evolueerde Automonteur24 naar 24People. De franchiseorganisatie waar ondernemers met kennis van jóuw branche ambities van kandidaat en opdrachtgever samen brengen.

 

Binnen 24People ben ik verantwoordelijk voor ICT, Marketing en productontwikkeling. Samen met mijn Haagse collega’s streven wij naar een optimale support van onze collega’s in het land zodat zij zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn: het samenbrengen van de ambities in hun specifieke branche en regio.

 

Sinds enige tijd zijn wij actief met ons revolutionaire vacature- en employer brandingplatform OnJobs. Met foto’s en video laten we vacatures zíen en weet OnJobs jouw vacature wél onder de aandacht te brengen in deze extreem krappe arbeidsmarkt.

Onno Geeft Jouw Carriere Een Boost!

Ondanks dat er afgelopen jaar meer dan 1 miljoen vacatures in Nederland waren, zijn er nog altijd mensen met een uitstekend CV die tussen wal en schip raken. Vele sollicitaties worden verstuurd,maar zij komen niet verder dan een enkel gesprek om vervolgens afgewezen te worden met een vage verklaring als reden.

 

Herkenbaar? Dan ben je waarschijnlijk tussen de 50 en 60 jaar oud. Voor je eigen gevoel energiek, vol ambities en met een berg relevante kennis en ervaring. Maar ‘uitgerangeerd’ volgens de mensen die de eerste selecties doen. Je komt er gewoon niet doorheen.

Wij zijn in staat gebleken deze barriere wél te kunnen doorbreken. Ik kom graag in contact met mensen die zich in bovenstaande herkennen. Blijkt onze methode voor jou toepasbaar, dan gaan we graag (kostenloos) voor je aan de slag! Meer weten? Bel mij op 070-3834345

Bel Onno Wanneer:

  • Je een carrière switch overweegt en wilt kijken of ondernemen bij je zou passen.
  • Je ondernemer bent maar het idee hebt dat je ‘vast’ zit.
  • Je een mooi en goed functionerend concept hebt en franchising overweegt.
Of je nu ondernemer bént of ondernemen een lang gekoesterde droom is, ik maak graag kennis met je om te kijken of wij jou verder kunnen brengen.
Video afspelen

Mijn Vacatures

Succesvol naar een nieuwe baan

#joblistbyOTYS