Ewelina Wozniak

Vestigingsdirecteur Midden Brabant

Gedreven om ook voor u de juiste kandidaat te vinden!

Mijn persoonlijke missie: zorgen voor een perfecte match en een langdurige relatie!

Ik ben Ewelina Wozniak. In mijn ruim 10 jarige ervaring in de uitzendbranche heb ik meer dan 8 jaar als intercedente gewerkt. In deze periode heb ik dagelijks werkgevers en werkzoekenden bij elkaar gebracht. Ik heb toen ook geleerd dat bij uitzenden het maken van de juiste match alleen niet voldoende is. 

 

Het is minstens net zo belangrijk dat uitzendkrachten tijdens hun dienstverband bij de klant goed worden begeleid. Hiervoor maak ik extra tijd beschikbaar en sta mijn kandidaten graag bij met hulp en advies. Dit betreft zowel zaken die te maken hebben met de werkzaamheden, alsook allerlei zaken die verband houden met het verblijf in Nederland.

Daarnaast is mijn ambitie om uw partner te zijn in uw zoektocht naar de juiste medewerkers, met als doel het bewerkstelligen van een hoogwaardige en langdurige relatie. Bent u op zoek naar de juiste medewerker voor uw organisatie? Ik breng u graag in contact met talenten die écht bij uw bedrijf passen. In sectoren zoals techniek, logistiek, transport en productie.

 

Ik help jou als kandidaat graag om je dagelijkse leven mooier te maken door je aan een passende baan te helpen. Een baan waar je elke ochtend met veel plezier naar toe gaan. Elke werknemer heeft meer kwaliteiten dan op zijn cv beschreven staan. Omdat ik graag wil weten wat jou drijft, nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek bij een kop koffie zodat ik je optimaal van dienst kan zijn. 

 

Mijn streven is altijd een tevreden klant en een blije medewerker.

Bel of mail mij voor een afspraak!

Ewelina brengt ambities samen!

  • Wanneer je concreet op zoek bent naar een nieuwe baan in Techniek of Logistiek.
  • Je eens vrijblijvend wilt sparren over mogelijke carrière opties in de toekomst.
  • Je een concrete vacature hebt en hulp kunt gebruiken in de zoektocht naar
    een geschikte kandidaat.
  • Je hulp nodig hebt bij outplacement van een of meerdere medewerkers.

Of je nu een vacature hebt, of op zoek bent naar die nieuwe uitdaging.
Door mijn jarenlange ervaring en groot netwerk in ben ik vaak verbazend snel in staat je te helpen!b

Ewelina geeft jouw carriere een boost!

Voor onder andere het prachtige bedrijf HC Groep in Waalwijk, ben ik gevraagd de juiste medewerkers te zoeken. Het bedrijfsonderdeel HC PS groeit enorm, het biedt veel kansen voor mensen met technisch inzicht en de juiste arbeidsethos.

Heb jij een technische achtergrond, ben je bereid het vak te leren en beschik je over de juiste mentaliteit, dan kom ik graag met je in gesprek. Let op; een afgeronde technische opleiding is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je Nederlands of Engels spreekt.

De video op deze pagina geeft je een beeld van dit bedrijfsonderdeel en van de werkzaamheden. Bel of mail mij voor een afspraak wanneer je meer informatie wilt!!