Marjan Branger

Vestigingsdirecteur Retail

Enthousiaste professional met Oog voor Talent

Hey! Ik ben Marjan, een HR-veteraan met meer dan 25 jaar ervaring in de retail. Van HR adviseur tot HR-manager HQ en Manager Learning & Development, ik heb het allemaal gedaan bij grote spelers in de retail.

 

Mijn passie is het opleiden en ontwikkelen van talent – een passie die mijn hele carrière de boventoon voert. Als leidinggevende weet ik hoe belangrijk betrokken en gedreven medewerkers zijn voor succes. Daarom zet ik me in om de perfecte match te vinden en uw bedrijf naar grotere hoogten te tillen!

 

Ben je op zoek naar de juiste medewerker om jouw bedrijf te laten groeien? Laten we samenwerken en de perfecte match vinden! Neem vandaag nog contact met me op en laten we aan de slag gaan!

Met mijn overstap naar 24People blijf ik trouw aan mijn ambitie: de perfecte match vinden tussen de ambities van opdrachtgevers en kandidaten. Ik krijg enorm veel voldoening uit het begeleiden van kandidaten bij het vinden van hun volgende logische carrièrestap. Mijn natuurlijke interesse in mensen en oog voor talent komen daarbij goed van pas.

 

Bij 24People werk ik voor retailbedrijven die op zoek zijn naar die ene specifieke medewerker, leidinggevende of vakspecialist. Dankzij mijn eigen ervaring in de retail- en optieksector begrijp ik als geen ander wat er speelt in deze branche.

 

Laten we daarom eens kennismaken! Ik hoop snel van je te horen.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Werving & Selectie
 • Uitzenden
 • Detacheren
   

Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken!

Neem contact op met Marjan wanneer:

 • Je concreet op zoek bent naar een nieuwe baan in Retail
 • Je eens vrijblijvend wilt sparren over mogelijke carrière opties
  in de toekomst.
 • Je een concrete vacature hebt en hulp kunt gebruiken in de zoektocht
  naar een geschikte kandidaat.
 • Hulp nodig hebt bij outplacement van een of meerdere medewerkers.

Bel of mail mij: 06 – 38 52 58 61 / marjanbranger@24people.nl