Bent u op zoek naar een Chef-Kok die een Bib Gourmand behaalt? Of juist naar een restaurant manager die de medewerkers aanstuurt en de kwaliteit bewaakt?

Wie u ook zoekt, onze horecaspecialisten kennen de kandidaat of vinden hem/haar. Pro-actief, recht op het doel af, conform uw profiel.

Naar uw wens voor een aanstelling via Werving & Selectie. Maar natuurlijk ook op Detacherings- of Uitzendbasis. Heeft u de selectie zelf al gemaakt en zoekt u flexibiliteit? Dan bieden wij payroll of ZZP oplossingen waarmee u kunt reageren op veranderingen in uw markten. 

Werving & Selectie

In korte tijd is de markt gekanteld. Volop vacatures, maar waar vind je de juiste medewerker? Waar kiest hij of zij voor? 
Onze horeca recruiters spreken iedere dag kandidaten, screenen profielen en doorzoeken databases. Onze wervingskanalen staan continu open en we schromen niet om gericht te ‘hunten’. Of u nu een frontdeskmedewerker zoekt, een goede kok, iemand die helemaal thuis is achter de bar of medewerkers voor in de bediening. Wij leveren u voor iedere functie in de horeca de juiste mensen die passen in uw horecaomgeving!
Het resultaat? Betrokken medewerkers met de juiste vaardigheden en volop energie. Duur? Gewoon no-cure-no-pay!

Uitzenden of Detacheren

Vandaag een capaciteitsprobleem? Morgen beginnen? Tijdelijk extra mensen nodig? 
Ook dan zijn in onze in Horca gespecialiseerde ondernemers beter in staat uw vraag naar flexibele arbeid in te vullen. 
Want als ze er zijn dan vinden we ze, maar juist als ze er niet zijn, sturen wij geen ‘halfwas’. 
Ook voor deze medewerkers willen we uw bedrijf begrijpen en de sfeer proeven. Want hoe vaak is tijdelijk werk niet juist de opmaat tot een vaste baan? Dan kunnen we toch maar beter beginnen met de juiste match? 

Payroll

We hebben één ding geleerd in de afgelopen jaren; de wereld is onvoorspelbaar. Mooi en iedere dag verrassend. Maar sommige van die verrassingen kun je slecht gebruiken.

Of je nu groot of klein bent, een flexibele schil beschermt tegen kosten die je liever niet hebt. 
Ziekte, verlengde proeftijd, tijdelijke aanstellingen, meerjarige projecten. Wij bieden payroll oplossingen voor al deze zaken.
Wij regelen het werkgeverschap, de verloning en administratie. U heeft de gewenste flexibiliteit.

 

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl