Joost Broodman

Joost Broodman

Techniek West-Brabant

Personeelsbemiddeling in de Techniek

Als bureau in techniek vindt u bij ons onder andere vacatures in elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde.Waar u ook naar op zoek bent, 24People Techniek zorgt voor de perfecte match tussen werkzoekende en opdrachtgever.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, Werven & Selecteren, outplacement, payroll, re-integratie, outplacement, coaching en training.

24People West Brabant Techniek bemiddelt op een flexibele manier dienstverbanden tussen werkzoekenden en werkgevers.

Wij hebben uiteenlopende technische vacatures en wij helpen jou aan de baan die het beste bij jou past. Op projectbasis, of juist vast in dienst bij een van onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening biedt jou alle kansen.

24People Techniek West-Brabant staat organisaties ter zijde die hun concurrentiepositie en/of dienstverlening willen verbeteren, waarbij wij zijn gericht op arbeidsbemiddeling rondom functies in de Techniek. Steeds meer bedrijven ervaren dat flexibel personeel een kostenefficiënte oplossing kan zijn. Immers wanneer de markt aantrekt heb je de meeste mensen nodig. Wanneer de markt weer inzakt heb je minder mensen nodig. Hierin kan de invulling met flexibel personeel een goede oplossing bieden. Er is geen sprake van vaste contracten of lange opzegtermijnen.

Dit vraagt om flexibele spelers in de markt!

Onze voordelen op een rijtje:

  • Groot netwerk van werkgevers en werknemers
  • Landelijk bereik door verschillende vestigingen
  • Ruim 25 jaar eigen ervaring In de techniek

24People denkt mee met de opdrachtgever. Op het juiste moment de juiste talenten aantrekken en de gebrachte kennis overdragen; daarmee wordt een voorsprong opgebouwd. Dat vergt flexibiliteit en een groot netwerk. Hieraan bouwt 24People Techniek dagelijks. Het juiste talent op de juiste plek. Wij hebben het talent!

Joost Broodman

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl