Loading...

Henny van Beek

Hoofdkantoor

Ik help je op weg naar Succesvol Ondernemerschap

Mijn naam is Henny van Beek.

Toen ik 23 was ben ik mijn eerste onderneming gestart in de ICT. Ik ben sinds die tijd als zelfstandig ondernemer in de diverse branches actief geweest en ik ben sinds 2015 actief binnen de arbeidsbemiddeling.

Ik heb bedrijven opgestart en verder uitgebouwd en ik begrijp mede daarom heel goed wat ondernemers willen met betrekking tot flexibiliteit en kwaliteit van nieuwe medewerkers.

Door mijn ervaring begrijp ik ook hoe een succesvolle match tussen een kandidaat en een opdrachtgever tot stand moet worden gebracht. Vanuit de visie van 24People kan een succesvolle match alleen dan tot stand komen wanneer er een match is tussen de ambities van een bedrijf en de ambities van een toekomstig medewerker. Om een goede match te maken is het daarom ook uitermate belangrijk de wensen van een toekomstig kandidaat goed in beeld te hebben.

Mijn primaire verantwoordelijkheden binnen de 24People Holding zijn naast een stukje operationeel management, het vinden van nieuwe franchisenemers en deze verder begeleiden op de weg naar succes! Hierbij staat het bewaken van de kwaliteit van ons mooie label heel hoog in mijn vaandel!

Ik heb ervaring met:

 • Opstarten, uitbouwen, consolideren en fuseren van organisaties in diverse branches
 • Aansturen van organisaties met meerdere vestigingen in binnen en buitenland
 • Onderhandelen, overtuigen en teams motiveren en enthousiasmeren
 • Creatief met een “als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan” mentaliteit
 • Commercieel ingesteld en bedreven in het verkopen van diensten

Mijn competenties zijn:

 • Resultaatgericht, aanjager, enthousiast, mensgericht met een gezonde dosis humor
 • Energieke ondernemer die plannen omzet in doelen en deze realiseert
 • Analytisch, gedreven en commercieel
 • Brede ervaring in verschillende branches.
 • Onbedwingbare nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen
 •  

Bel Henny wanneer

 • Je een carrière switch overweegt en wilt kijken of ondernemen bij je zou passen.
 • Je ondernemer bent maar het idee hebt dat je ‘vast’ zit.
 • Je een mooi en goed functionerend concept hebt en franchising overweegt.

Of je nu ondernemer bént of ondernemen een lang gekoesterde droom is, ik maak graag kennis met je om te kijken of wij jou verder kunnen brengen.

 •  

Mijn Vacatures

Succesvol naar een nieuwe baan

#joblistbyOTYS