Logo Opbodmakelaar
Het unieke verkoopconcept van De OpbodMakelaar is zo succesvol dat wij op zoek zijn naar franchise ondernemers door heel Nederland. Als franchise ondernemer word je begeleid door de professionele organisatie van De OpbodMakelaar Franchisenemers krijgen optimale ondersteuning om er een gezamenlijk succes van te kunnen maken.

De OpbodMakelaar is een landelijk herkenbare keten. Onze doelstelling is het sneller verkopen van woningen en het geven van veel aandacht en persoonlijke begeleiding aan de particuliere woningverkoper. Dit is iets wat men vaak niet gewend is vanuit de reguliere makelaardij, maar iets waar ontzettend veel behoefte voor bestaat. Wij doen het echt anders en beter! Dit bereiken wij met behulp van het verkopen van woningen bij opbod en in tegenstelling tot veel andere makelaars, met een proactieve houding. Mede dankzij deze houding verkopen wij 40% van de door ons aangeboden woningen binnen 3 maanden.

Wij hanteren naast een franchisefee een strenge selectie om deel uit te mogen maken van het team van OpbodMakelaars.

De OpbodMakelaar is uitgeroepen tot winnaar succesfactor 2014 in de categorie makelaardij.

 

Beste Prijs Makelaars logoBeste Prijs Makelaars is een landelijk werkende makelaarsorganisatie die al haar woningen tegen en voor de Beste Prijs verkoopt. Hoge mate van kwaliteit, service en creativiteit verlenen zijn hierbij de sleutelwoorden.

Vanuit het hoofdkantoor worden alle franchisenemers actief ondersteund naar behoefte van de franchisenemers. Dankzij platte organisatie structuur en "hands on" mentaliteit werken wij met en voor elkaar. Dit leidt tot ondersteuning in o.a.: Backoffice, Telefonische bereikbaarheid, Vraagbaak, Leadsen Marketing

Een Beste Prijs Makelaar gaat naar zijn of haar klanten toe en kan hierdoor vanuit huis werken. Geen onnodige kosten maken van het huren van een duur kantoorpand en dankzij thuiswerken ook veel efficiënter met je tijd om kunnen gaan.

Heb je geen makelaarsdiploma maar spreekt dit franchise concept je wel enorm aan?
Als je dan wel uit eigen ervaring kennis van de huizenmarkt, commerciële en financiële ervaring hebt en over ondernemerscapaciteiten beschikt, komen we toch heel graag met jou in gesprek.

 

Logo 24 people def rode blokjes kort
24People is een uitzend-, werving en selectiebureau dat met gedetailleerde kennis in een specifiek vakgebied exact weet wat onze opdrachtgever zoekt op het gebied van personeel. Door oprechte interesse in zowel het bedrijf als de persoon er achter weten wij een match compleet en duurzaam te maken!
Wij krijgen energie van het maken van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Dat is onze drijfveer! Het plezier en de energie waarmee we werken zorgen voor succes en tevreden klanten!
We werken graag samen en delen expertise, jij ook?

Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze en commerciële franchisenemers. Mannen of vrouwen met regionale gebondenheid en een goed netwerk. Mensen die de motivatie en energie hebben om samen met 24People voor zichzelf te starten. Denk jij jouw expertise en netwerk in te kunnen zetten voor jouw eigen onderneming? Kom eens kennis maken!

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl