Outplacement, de weg naar een nieuwe Job

In de huidige economische omstandigheden dreigen vele mensen binnen de autobranche hun baan te verliezen. Dreig jij je baan te verliezen dan biedt een outplacementtraject bij 24People een oplossing. Wij ondersteunen en begeleiden je bij het vinden van een nieuwe baan. Met behulp van een outplacementtraject bij 24People krijg je weer een toekomst met perspectief.

Wat kan je van ons verwachten?
We starten met een kennismakingsgesprek waarin jouw situatie in kaart wordt gebracht. We kijken dan naar jouw werkervaring en opleiding, maar ook naar jouw prive situatie. Kortom, wat kan je en wat wil je. Daarna stellen we een plan op waarin de activiteiten staan vermeld die je helpen bij het verkrijgen van een nieuwe baan. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van coaching, begeleiding, tests/assessments, trainingen, bemiddeling en jobhunting. Als specialist binnen de Autobranche kunnen we doortastend aan de slag, eventueel hoort daar gerichte nazorg bij als je een nieuwe baan hebt gevonden. We stellen een traject samen dat past bij jouw wensen, capaciteiten en belastbaarheid. Op deze manier komen we snel tot een goed en duurzaam resultaat. Je wordt altijd begeleid door een vaste consulent. De kosten? Die worden meestal vergoed door jouw (ex) werkgever.


Waarom 24People?
De 24People concultant kent jouw branche. Bij ons bepaal je zelf waarin je ondersteund wilt worden. Samen kijken we hoe we je het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Kenmerkend voor onze werkwijze is een individuele begeleiding. Jij staat daarbij centraal.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer:070-3834345 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl