CV-Search

Herkenbaar?

U plaatst een kostbare personeels-advertentie en wacht op reactie van matchende geïnteresseerde kandidaten.

Kandidaten plaatsen CV's op jobboards en wachten als "latent werkzoekende" op de werkgever met die uitdagende baan.

Het resultaat is dat beide afwachtende partijen niet bij elkaar komen. Daarom is er CV-search!

Werkwijze

Met úw vacatureprofiel en eventuele aanvullende wensen als basis gaan de recruiters van 24People in de diverse databases op zoek naar CV's van geschikte kandidaten en sturen deze aan u door. Ook de CV's van latent zoekende kandidaten ontvangt u dus.

Bovendien zet het team van 24People uw vacature 1 maand lang uit op Indeed, Simply Hired en via Google. Bovendien plaatsen wij uw vacature op onze eigen website. Reacties van kandidaten worden automatisch aan u toe gezonden in een overzichtelijke lay-out inclusief compleet cv.

Doordat er continue gezocht wordt bouwt u uw eigen talent pool op. CV Search Continue is met name geschikt voor bedrijven die regelmatig vacatures hebben, regelmatig terug kerende vacatures hebben of doorlopend projecten hebben waardoor zij continue op zoek zijn naar personeel.

Voordelen

CV Search kent een aantal belangrijke voordelen.

SNELLE INVULLING
Ontvang supersnel CV's van matchende kandidaten voor uw vacature!
GELDBESPARING
CV Search goedkoper dan adverteren én gegarandeerd CV's.
TIJDBESPARING
Tijdrovend uitzetten en krenten uit de CV-pap halen is verleden tijd.
KWALITEIT
Haarscherpe matches, ook op wensen die niet te adverteren zijn.
OPBOUW TALENTPOOL
CV Search zoekt bij afname van CV Search Continue ook als er geen actuele vacature is. Zo bent u uw concurrent altijd een stap voor.
GEEN CONTRACT
CV Search verplicht u tot niets.

Resultaat

Waarom zou u zelf verschillende abonnementen afsluiten op dure vacaturesites? Voor een fractie van dat geld doorzoeken wij voor u het beschikbare aanbod en in één moeite nemen wij het personeelsaanbod op de belangrijkste netwerksites mee (Facebook, LinkedIn etc.). Bovendien brengen wij uw vacature online onder de aandacht.

U vertelt ons wat of wie we moeten zoeken en wij doen het werk. Zodra we een goede match vinden, sturen we deze naar u door. Let wel: CV Search is geen software, maar mensenwerk. De dedicated recruiters van 24People waarborgen een hoge kwaliteit. Wij leveren precies de mensen die u zoekt.
De kandidaten die reageren op uw online uitgezette vacature komen direct bij u terecht. Door de gecombineerde dienst bereikt u de actieve én de latent zoekende kandidaat.

Winst op alle fronten dus, door een slimme, vernieuwende aanpak. Dat is waar 24People voor staat. CV Search past naadloos in deze strategie.